We hebben onze droombus gevonden!!!

26-05-2017:

Tijdens de voorbereiding van onze zomervakantie hebben we allerlei scenario’s bedacht over wat te doen. Vorig jaar hebben we een T2 Westfalia gehuurd waarmee we samen met de Mini Cooper (SPI 1300) van Sebastian 3 weken door Frankrijk getrokken hebben. Een geweldige belevenis die we zo weer zouden willen doen ware het niet dat het huren van zo’n busje behoorlijk prijzig is. Sebastian heeft al aangegeven dit jaar andere plannen te hebben. ook Anne-Floor lijkt in eerste instantie niet echt zin te hebben om met ons alleen op vakantie te gaan. En al helemaal niet om een aantal weken met de boot weg te gaan. Ik zal hier niet de letterlijke tekst neerzetten die zij uitte maar geloof mij het werd ons in heldere bewoordingen duidelijk gemaakt…

Kortom er moest een alternatief verzonnen worden.

We besloten om op zoek te gaan naar een betaalbare T4. Na enkele bekeken te hebben en ook al op één een bod gedaan te hebben krijgen we vandaag een berichtje van Marktplaats. Er staat een T2 te koop, misschien vinden we dat ook wel interessant. Toch maar eens kijken en…. het tot nu toe geboden bedrag ligt nog enigszins binnen ons bereik dus… ’s avonds de stoute schoenen aangetrokken en een bod gedaan op een T2B Westfalia met Berlin interieur uit 1976. Hij staat te koop in st. Anaparochie, dat is mooi in de buurt dus direct een afspraak maken en zaterdag gaan we ’s ochtends kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *