We gaan kijken…

27-05-2017

Vandaag gaan we naar de bus kijken. Eén van de foto’s die bij de advertentie stonden zie je hieronder.

Maar eerst wel even een  “domper” te verwerken, het bod dat we gedaan hebben op een T4 is geaccepteerd. Shit,  straks zitten we met 2 bussen. Dat is misschien een beetje teveel van het goede.

Toch vol goede moed en met een beetje spanning in het lijf richting st. Annaparochie om de T2 te gaan bekijken en kijken wat de huidige eigenaar er voor wil hebben.

Het is even een tochtje maar het is mooi weer en we komen niet voor niets. De huidige eigenaar is een liefhebber met nog een aantal andere VW’s. De bus bekijkend zien we genoeg plekken waar wat mee gedaan zal moeten worden maar daar proberen we doorheen te kijken. Het interieur lijkt behoorlijk origineel en de onderkant ziet er redelijk uit. In het gesprek met de eigenaar komen we al snel tot een voorlopige deal. Dat gaat sneller dan verwacht!!!

We spreken af dat we er nog wel graag iemand bij willen halen die alles met een iets technischer oog kan bekijken. Dus onderweg naar huis snel bellen met Pascal van Boss Classics ( http://bossclassics.nl/) waar we onze Mini ook in onderhoud hebben. Of we even langs mogen komen want we hebben iets leuks op het oog waar we zijn mening graag over willen horen. Bij Pascal aangekomen laten we hem de eerste foto’s zien. Pascal is bereid om direct even met ons mee te gaan om nog een keer bij de bus te gaan kijken. Dus hop, direct weer in de auto richting st. Annaparochie waar we de eigenaar gelukkig nog net aantreffen. Pascal bekijkt de bus nauwkeurig en is vooral blij verrast over de onderkant, we moesten de eigenaar maar direct de hand schudden en de deal rondmaken. Dat doen we dan maar 🙂 .

Vanaf dat moment zijn we dus bijna écht eigenaar van een ware VW T2B Westfalia Berlin………

Nog even wat foto’s die we vandaag gemaakt hebben:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *