We gaan de bus halen.

Na alle administratieve en financiĆ«le zaken die afgehandeld zijn mogen we vandaag is dan toch eindelijk onze bus gaan halen. Om een beetje in stijl aan te komen gaan we met z’n vieren in de Mini. Het toeval wil dat de huidige eigenaar van de bus vroeger ook altijd een Mini heeft gehad, alles lijkt gewoon te kloppen.

Onder het genot van een kopje koffie krijgen we nog allerlei leuke verhalen te horen en worden we verrast met lieve cadeautjes van de huidige eigenaar.

En dan is het tijd voor vertrek.

Voor onze eerste tocht met de bus nemen we uit voorzorg en omdat dat natuurlijk veel relaxter is, alleen de binnenwegen. Het eerste doel : Even bij Pascal langs om onze nieuwe aanwinst te showen ;-). We zijn erg blij en willen natuurlijk zo snel mogelijk alles in orde maken om er mee op vakantie te kunnen. We spreken met Pascal af dat we alles gaan controleren wat nodig is om veilig aan onze vakantie richting Frankrijk te kunnen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *