de motor, zijn beplating en de rest

We hebben vakantie maar de bus is nog niet klaar……

Sinds 20 juni is er eigenlijk best veel gebeurd. De motor is naar het rivisie-bedrijf gebracht die tot de conclusie zijn gekomen dat de voorste cilinders (3 én 4) allebei te heet zijn geworden waardoor het een en ander is verbrand. Dit betekent nieuwe kop, nieuwe kleppen etc, etc.. Ondertussen zijn wij op gegaan naar vervangend materiaal en heeft zich er binnen ons gezin een discussie ontwikkeld over de toekomstige kleur van de bus. Het feit wil namelijk dat volgens de code op het M-Plaatje de bus origineel Chrom Yellow zou moeten zijn.

Zoiets als deze dus met de kleur bekleding zoals die er naast getoond wordt.

Als we dat zouden gaan doen zouden we dus alle interieur ook opnieuw moeten gaan bekleden. Uiteindelijk besluiten we om de kleurstelling zoals die nu heeft te houden totdat eventueel blijkt dat er toch echt een andere kleur op de bus gezeten heeft.

Begin juli hebben we besloten om 2 aan elkaar geschakelde garageboxen te kopen zodat we zowel de bus als de mini kunnen stallen en ook nog ruimte over hebben om allerlei andere zaken op te slaan. Alleen de financiën moeten nog geregeld worden maar dat lijkt geen probleem. We zijn er echt super blij mee.

In de zelfde periode wordt ons dak afgeleverd door de spuiter. Die kunnen we dus weer gaan monteren. Ondertussen hebben we nog steeds hoop dat we nog  met de bus op vakantie kunnen gaan maar dat hangt af van het moment waarop de motor klaar is en hoe snel we alles natuurlijk weer ingebouwd hebben. Ook het dak zal weer gemonteerd moeten worden en de bus zal ook verder nog technisch bekeken moeten worden. Kortom het wordt wat spannend allemaal.